Bermain Loteri Mega Jutaan New York

Bermain Loteri Mega Jutaan New York

Jika anda berminat untuk bermain permainan New York Lotto Mega Millions, terdapat beberapa peraturan yang perlu diketahui sebelum membeli tiket anda. Yang pertama mengenai loteri NY Mega Millions ialah permainan memerlukan anda memilih enam nombor yang berbeza. Lima nombor pertama NY lotto Mega Millions hendaklah setiap satu berkisar antara satu hingga lima puluh enam. Bola terakhir, yang dikenali sebagai Bola Mega, boleh menjadi sebarang nombor antara satu dan empat puluh enam velumventures.com.

Sebagai tambahan kepada enam permainan nombor biasa, anda juga boleh memilih ciri Megapaly yang akan melipatgandakan kemenangan daripada keputusan New York Mega Millions yang positif. Untuk kenaikan harga tiket, anda boleh mendarabkan jumlah kemenangan New York Mega Millions anda dengan mana-mana dari dua hingga empat kali. Kos tambahan satu dolar untuk membeli ciri Megaplay. Anda mesti memutuskan sama ada anda mahu pilihan Megaplay atau tidak apabila anda membeli tiket New York Lottery Mega Millions daripada peruncit tempatan anda.

Terdapat sembilan cara berbeza untuk menang dengan permainan Mega Millions loteri New York. Yang pertama adalah untuk memadankan semua enam bola, termasuk Bola Mega. Seterusnya adalah dengan memadankan kelima-lima kecuali untuk Mega Ball. Selebihnya mengikut corak yang sama, dengan hadiah yang lebih tinggi sentiasa diberikan untuk memadankan nombor Mega Ball sebagai tambahan kepada nombor biasa. Walaupun anda hanya sepadan dengan nombor New York Mega Millions yang berwarna merah, anda masih akan memenangi hadiah wang tunai yang kecil.

Selain daripada kemungkinan memenangi berjuta-juta dolar, terdapat satu lagi sebab untuk bermain permainan Mega Millions lotto New York. Permainan New York Mega Millions juga merupakan cara terbaik untuk membantu dana pendidikan negeri, kerana sebahagian besar hasil loteri New York Mega Millions digunakan untuk membantu kanak-kanak dan mereka yang mencari pendidikan tinggi. Oleh itu, NY Mega Millions ialah cara yang menyeronokkan dan menarik untuk menyokong pendidikan di negeri anda.

Loteri New York adalah salah satu yang tertua di negara ini. New York telah mengumumkan bahawa Powerball akan ditambah kepada barisan loteri New York dan tiket akan mula dijual pada 31 Januari 2010. Loteri New York mengekalkan senarai lengkap peruncit loteri melalui negeri dan lokasi mereka. Mereka yang tertanya-tanya di mana untuk membeli tiket loteri tidak perlu melihat lebih jauh daripada laman web lotto negeri. Pada masa ini loteri New York tidak membenarkan pemain membuat pembelian loteri dalam talian tetapi itu boleh berubah pada masa hadapan apabila masalah undang-undang diselesaikan di peringkat persekutuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *