Cara Memenangi Undian dan Pertandingan

memenangi

Memasuki undian dan pertandingan boleh menjadi hobi yang sangat menarik dan bermanfaat. Artikel ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda dapat “mengalahkan peluang” dan sering menang. Sesiapa sahaja boleh dengan pengetahuan yang betul.

Apa itu Undian

Undian adalah  download mega888 for ios gambar rawak untuk hadiah yang ditaja oleh pelbagai organisasi untuk menarik perhatian terhadap produk atau perkhidmatan mereka. Apabila organisasi menawarkan undian, ia mesti mematuhi banyak undang-undang negeri dan persekutuan. Salah satu undang-undang yang paling penting untuk anda fahami adalah bahawa pembelian tidak diperlukan untuk memasukkan undian. Ramai orang percaya bahawa anda tidak akan menang kecuali anda membeli produk penaja, ini tidak benar. Ramai pemenang undian tidak membeli produk penaja. Penaja berharap anda dapat mengetahui dan mencuba produk mereka dengan menawarkan undian untuk menarik perhatian anda terhadap produk tersebut. Sebilangan besar undian yang lebih besar dikendalikan oleh agensi penilaian luar. Ini membantu penganjur memastikan bahawa semuanya akan dikendalikan dengan betul dan sah.

Pertandingan Kemahiran

Jangan mengelirukan pertandingan undian dengan peraduan. Pemenang peraduan dinilai menang berdasarkan kemahiran mereka. Apabila organisasi menawarkan peraduan, ia sering memerlukan bukti pembelian. Ini sah kerana pertandingan bukan lukisan secara rawak, pemenang dipilih oleh hakim untuk kemahiran mereka. Beberapa pertandingan yang lebih biasa adalah untuk resipi, penulisan, atau gambar. Memenangi peraduan boleh menjadi mudah sekiranya anda mahir dalam bidang yang diperlukan. Biasanya terdapat lebih sedikit penyertaan dalam peraduan daripada undian.

Permainan Undian dan Loteri

Undian permainan berbeza dengan undian undian yang lain kerana mempunyai peluang yang telah ditentukan. Terdapat begitu banyak potongan permainan yang dicetak atau permainan dimainkan, sehingga kemungkinan dapat dikira. Kemungkinan ditunjukkan dalam peraturan. Terdapat banyak jenis undian permainan. Beberapa yang lebih biasa adalah permainan menang segera, permainan pertandingan dan menang, dan mengumpulkan untuk memenangi permainan. Permainan win instan adalah yang paling mudah dimainkan, biasanya anda menggaru permainan dengan duit syiling dan melihat apakah anda pemenang. Dalam pertandingan untuk memenangi permainan, anda biasanya mesti membawa bahagian permainan ke paparan (jika anda dapat mencarinya) untuk menentukan sama ada anda pemenang.

Kumpulkan dan menang permainan memerlukan anda menyimpan kepingan permainan dan cuba melengkapkan frasa atau melengkapkan gambar, dan lain-lain. Biasanya ini mempunyai satu bahagian yang jarang berlaku, yang diperlukan untuk menang. Dalam kebanyakan permainan, kemungkinan sangat besar untuk memenangi hadiah utama. Kadang-kadang anda akan menemui permainan yang mempunyai peluang yang cukup munasabah, dan anda perlu berusaha untuk menghantar permainan tambahan. Saya mendapati perkara ini jarang berlaku. Bahagian terbaik mengenai undian permainan adalah cabutan peluang kedua yang banyak daripada mereka menawarkan untuk memenangi hadiah yang tidak dituntut di bahagian permainan undian. Permainan dalam talian sangat popular. biasanya masa masuk ditentukan sebelumnya, jadi apabila anda memasuki permainan dalam talian, hadiah akan ditentukan untuk diberikan pada pelbagai waktu sepanjang tempoh promosi. Beberapa permainan dalam talian yang paling boleh dimenangi adalah permainan yang memerlukan kod unik.

Kod unik biasanya terdapat pada produk penaja, atau melalui pos untuk kod permainan (pembelian tidak diperlukan). Loteri sebenarnya bukan pelaburan yang baik. Menang hanya bergantung pada nasib. tidak seperti undian, anda mesti membayar tiket loteri. Nilai hadiah yang ditawarkan mestilah kurang daripada jumlah yang diterima untuk semua tiket loteri yang dijual. Atas sebab ini rata-rata jika anda terus membeli tiket loteri sehingga anda menang, anda akan menghabiskan lebih banyak daripada yang anda akan menang. Sebaliknya, hadiah undian diambil oleh penganjur dan penyertaan adalah kos setem. Banyak catatan undian mempunyai nilai yang jauh lebih besar daripada kos pos. Sekiranya ini berlaku, anda boleh memenangi jumlah yang jauh lebih besar daripada yang anda habiskan semasa memasuki undian.

Mencari Undian Untuk Dimasukkan

Undian ada di mana-mana. mereka sering diiklankan di TV, di surat khabar, di radio, di majalah dan di kedai. Pencarian dalam talian yang mudah untuk undian akan menghasilkan ratusan undian semasa juga. Semasa membeli-belah anda, cari borang “ambil satu” yang menawarkan undian dan pastikan anda memasuki pertandingan tempatan semasa membeli-belah. Sisipan di akhbar Ahad juga merupakan sumber undian yang baik.

Membaca Peraturan

Penting untuk membaca peraturan. Jangan masukkan undian tanpa membaca peraturan terlebih dahulu. Ini penting untuk undian dalam talian dan undian mel. Sebilangan besar penyertaan surat masuk terdiri daripada kad 3X5 atau kertas 3×5 dengan nama dan alamat anda di atasnya. Sebilangan undian memerlukan “kelayakan” dihantar bersama penyertaan anda. Kelayakan biasanya merupakan frasa atau nama produk penaja pada kad atau kertas 3X5.

Banyak undian membolehkan anda memasukkan sekerap yang anda mahukan, tetapi pada banyak yang lain, hanya satu penyertaan yang dibenarkan. Setiap undian adalah berbeza, jadi anda mesti mengikut peraturan. Mengapa perlu menyiapkan beberapa penyertaan dalam undian tertentu, hanya untuk menyingkirkannya kerana anda tidak menyiapkan penyertaan dengan betul? Sentiasa mencetak entri surat masuk anda, sebarang penyertaan yang dihasilkan secara mekanis akan dibatalkan.

Memasuki Undian

Anda biasanya akan memasukkan undian dalam talian di laman web penganjur. Sekiranya anda memasukkan undian dalam talian secara berkala, adalah penjimatan masa yang besar untuk menggunakan ciri pengisian automatik pada penyemak imbas anda. Terdapat banyak cara untuk mencari undian dalam talian. Anda mungkin melakukan carian sendiri di mesin pencari, tetapi laman web yang menyenaraikan pautan ke undian akan menjadi penjimat masa yang tepat. Sebelum memasukkan undian mel, anda harus pergi ke kedai bekalan pejabat tempatan dan membeli barang-barang ini: kad 3×5 biasa, kertas 3×5 biasa, sampul surat # 10 atau lebih kecil, pen dan mungkin papan keratan. Bekerja pada satu pekerjaan pada satu masa. Mengisi 3×5 pada satu masa dan alamat sampul yang lain. Dengan cara ini anda akan lebih produktif daripada jika anda mengumpulkan satu entri pada satu masa. Anda mungkin mahu meletakkan nama dan alamat anda pada 3×5 dan menyimpannya untuk entri yang akan datang.

Meningkatkan peluang anda

Memasukkan sebanyak mungkin undian yang menarik bagi anda adalah salah satu cara yang baik untuk mula menang, tetapi bersikap selektif dapat membantu anda menang tanpa banyak masa dan usaha. Memilih perkara yang anda masukkan adalah salah satu cara terbaik untuk selalu menang. Jelas sekali, undian yang menawarkan ribuan hadiah berharga adalah undian yang lebih baik daripada yang hanya menawarkan satu hadiah besar. Memasuki beberapa sapuan berkali-kali juga lebih baik daripada memasukkan undian yang berbeza sekali. Fikirkan perbezaan memasukkan undian dengan satu hadiah sekali gus bertanding dengan memasukkan undian dengan ribuan hadiah sebanyak 50 kali. Contoh terakhir akan mempunyai peluang untuk beribu kali lebih baik daripada yang pertama. Apa yang anda mahu lakukan ialah menang, dan anda boleh menang dengan mendapat peluang yang berpihak kepada anda. Berikut adalah beberapa contoh undian yang baik dan buruk,

Sapuan yang baik:

Banyak hadiah berharga

Undian peluang ke-2

Undian tempatan

Undian yang sukar dimasuki

Sukar untuk mendapatkan undian

Menyapu yang mempunyai tarikh akhir kemasukan yang sangat singkat

Sapu untuk khalayak yang disasarkan

Permainan yang memerlukan kod unik

Penyapu Buruk:

Satu atau beberapa hadiah

Pelbagai cara masuk (borang kupon atau rebat)

Hanya satu penyertaan yang dibenarkan

Sapu yang diiklankan dengan kuat

Menyapu dengan jangka masa yang sangat lama

Berikut adalah perbincangan ringkas mengenai aspek penyapu yang baik, masukkan ini!

Banyak hadiah berharga – Yang ini jelas. Semakin banyak hadiah yang ada, semakin baik peluang anda untuk menang.

Gambar peluang ke-2 – Percaya atau tidak! Sebilangan besar hadiah dalam permainan kumpulkan dan menang atau jenis perlawanan tidak dituntut. Walaupun dalam permainan jenis kemenangan segera, sebilangan besar hadiah tidak dituntut. Sebilangan besar permainan ini menawarkan cabutan peluang kedua untuk semua hadiah yang tidak dituntut di bahagian permainan undian. Ini bagus untuk kami kerana kebanyakan orang tidak perlu mengambil peluang untuk menarik hadiah kedua yang tidak dituntut. Peluang anda untuk memenangi beberapa peluang peluang kedua boleh menjadi hebat!

Undian tempatan – Kerana ia adalah lokal, terdapat lebih sedikit penyertaan daripada undian yang diiklankan secara nasional. Beberapa undian tempatan menawarkan hadiah yang sangat bagus.

Undian yang sukar dimasukkan – Ini merangkumi beberapa jenis undian, seperti: Sapu yang mempunyai kelayakan yang panjang. Sapu yang memerlukan anda menghantar sampul surat beralamat sendiri untuk menerima setiap kod penyertaan atau kemasukan. Penyapu yang memerlukan anda menjawab soalan sukar atau mengisi tinjauan. Banyak jenis undian boleh masuk dalam kategori ini.

Sapu yang sukar dicari – Ini adalah undian yang tidak banyak diiklankan dan tidak terdapat di majalah dan surat khabar yang beredar tinggi.

Sapu yang mempunyai tarikh akhir kemasukan yang sangat pendek – Penyapu ini mesti anda masukkan dengan pantas. Tidak ada masa bagi banyak orang untuk memasukkannya terutamanya dengan banyak penyertaan.

Sapuan untuk khalayak yang disasarkan – Ini adalah undian yang terbuka untuk orang tertentu. Contohnya, undian mungkin terhad kepada kumpulan umur tertentu.

Permainan yang memerlukan kod unik – Undian dalam talian ini terhad untuk penyertaan kepada orang yang telah membeli produk penaja atau menghantar kod melalui pos.

Sekarang anda akan melihat jenis undian untuk menghabiskan lebih sedikit masa:

Satu atau beberapa hadiah – Kemungkinan menang tipis dengan hanya satu hadiah yang ditawarkan, terutamanya dengan hanya satu penyertaan.

Pelbagai cara masuk – Anda melihat banyak ini sejak kebelakangan ini. Yang boleh anda masukkan dalam talian atau melalui kupon atau borang rebat. Sapuan ini harus mempunyai lebih daripada jumlah penyertaan rata-rata, menurunkan peluang anda untuk menang.

Hanya satu penyertaan yang dibenarkan – Lebih sukar untuk menang dengan satu penyertaan. Berbilang penyertaan adalah kaedah terbaik anda untuk mendapatkan peluang kemenangan berpihak kepada anda, jika dibenarkan.

Sapu yang diiklankan dengan hebat – Anda tahu! Mereka ada di mana-mana, di TV di radio, di surat khabar. Sapuan ini akan menarik banyak penyertaan.

Sapuan dengan jangka masa yang sangat lama – Undian ini memberi banyak masa kepada pihak penganjur untuk mengiklankan sapuan tersebut dan juga memberi peluang kepada peserta untuk masuk dan masuk berulang kali.

Sekarang anda mula mendapat idea tentang apa yang perlu dicari. Sebaik sahaja anda menjumpai undian yang diingini, ingatlah selalu.

Masuk Selalunya

Selalunya masuk, adalah kunci untuk menang. Semakin banyak penyertaan yang anda kirimkan, semakin besar peluang anda untuk menang. Berapa kali anda memasukkan undian bergantung pada anggaran anda untuk undian mel dan jika dibenarkan untuk sapuan dalam talian. Perlu diingat bahawa anda tidak akan menang dalam setiap undian yang anda masukkan tetapi jika anda mengikuti panduan ini, anda akan selalu menang dan menang.

Apabila Anda Menang

Mula-mula amaran! Sekiranya anda menerima notis atau panggilan telefon yang menyatakan bahawa anda memenangi undian, dan mereka meminta bayaran untuk menuntut hadiah anda, atau memerlukan pembelian, INI ADALAH SCAM! TIDAK PERNAH MENGHANTAR WANG UNTUK MENDAPAT HADIAH! Sangat menggembirakan apabila anda memenangi hadiah undian pertama anda. Biasanya anda akan diminta untuk mengisi afidavit dan menyahkannya dan menghantarnya kembali ke agensi penghakiman. Apabila anda memenangi hadiah yang lebih kecil, anda mungkin hanya menerima hadiah melalui surat. Sebilangan besar pemenang akan diberitahu dalam satu atau dua bulan akhir undian tetapi kadangkala ia akan memakan masa lebih lama. Percayai agensi penjurian, jika anda pemenang mereka akan memberitahu anda. Beberapa orang akan menghantar senarai pemenang untuk melihat apakah mereka ada di dalamnya, jika anda berada di dalamnya anda sudah tahu, jadi jangan repot-repot.

Buletin dan Laman Web Undian

Surat berita adalah alat yang bagus untuk dimiliki semasa memasukkan undian mel. Terdapat beberapa buletin yang baik. Saya mencadangkan buletin Best Sweepstakes. Terdapat beberapa laman web baik yang menyenaraikan pautan undian ke undian dalam talian.

Semoga berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *